Қауіпсіз кіру
Өзіңіз таңдаған құпиясөз, шамамен екі күнде бір рет email арқылы келетін код және төлем деректеріңіздің бірде-біреуі мұнда ешқашан өтпейді.
Екі қадамды растау#
Кіру кезінде құпиясөзіңіз, содан кейін email мекенжайыңызға жіберілген код сұралады. Расталғаннан кейін бұл құрылғы қайта сұрамас бұрын 48 сағат сенімді болып қалады.
Құпиясөзді ұмытсаңыз#
Кіру бетіндегі Құпиясөзді ұмыттыңыз ба? сілтемесін пайдаланыңыз. Мекенжайдың аккаунты бар-жоғына қарамастан жауап әрдайым бір сөйлем — әдейі, форманы кімде аккаунт бар екенін білу үшін қолдануға болмасын деп. Сілтеме бір рет қолданылады және бір сағатта мерзімі бітеді.
Шақырулар#
Жаңа әріптес сілтеме алып, құпиясөзін өзі таңдайды. Сіз ешкімнің құпиясөзін ешқашан көрмейсіз, белгілемейсіз және жібермейсіз, сондықтан құпиясөз біреу әрі қарай жібере алатын хабарламада тұратын бірде-бір сәт болмайды. Командаңыз және кім нені көреді.
Төлемдер#
Карта деректерін төлем провайдері өз интерфейсінде өңдейді, ал ScreenRoll оларды ешқашан сақтамайды. Мұнда ешкім, соның ішінде қолдау қызметі де, карта нөмірін көре алмайды.