უსაფრთხო შესვლა
პაროლი, რომელიც თავად აირჩიეთ, კოდი ელფოსტაზე ყოველ რამდენიმე დღეში ერთხელ და თქვენი გადახდის მონაცემებიდან არაფერი, რაც აქ გაივლის.
ორსაფეხურიანი ვერიფიკაცია#
შესვლისას გთხოვენ პაროლს, შემდეგ — თქვენს ელფოსტაზე გაგზავნილ კოდს. ვერიფიკაციის შემდეგ ეს მოწყობილობა 48 საათის განმავლობაში სანდოდ ითვლება, შემდეგ ისევ ითხოვს.
თუ პაროლი დაგავიწყდათ#
შესვლის გვერდზე გამოიყენეთ დაგავიწყდათ პაროლი?. პასუხი ყოველთვის ერთი და იგივე წინადადებაია, მიუხედავად იმისა, აქვს თუ არა მისამართს ანგარიში — ზრახ, რომ ფორმა არ გამოიყენოს იმის გასაგებად, ვის აქვს ანგარიში. ბმული ერთჯერადია და ერთ საათში ვადა ეწურება.
მოსაწვეები#
ახალი კოლეგა ბმულს იღებს და პაროლს თავად ირჩევს. თქვენ არასოდეს ხედავთ, ადგენთ ან აგზავნით ვინმეს პაროლს, ასე რომ, არ არსებობს მომენტი, როცა პაროლი ისეთ შეტყობინებაში არსებობს, რომელსაც ვინმე შეიძლება გადაუგზავნოს. თქვენი გუნდი და ვინ რას ხედავს.
გადახდები#
ბარათის მონაცემებს გადახდის პროვაიდერი საკუთარ ინტერფეისში ამუშავებს, და ScreenRoll მათ არასოდეს ინახავს. აქ არავინ, მხარდაჭერის ჩათვლით, ბარათის ნომერს ვერ ხედავს.