Xavfsiz kirish
Oʻzingiz tanlagan parol, har ikki kunda email orqali keladigan kod va toʻlov maʼlumotlaringizning birortasi ham bu yerdan oʻtmasligi.
Ikki bosqichli tasdiqlash#
Kirishda parolingiz, soʻng email manzilingizga yuborilgan kod soʻraladi. Tasdiqlangandan keyin bu qurilma yana soʻralmaguncha 48 soat ishonchli hisoblanadi.
Parolni unutsangiz#
Kirish sahifasidagi Parolni unutdingizmi? havolasidan foydalaning. Manzilning hisobi bor-yoʻqligidan qatʼi nazar, javob har doim bir xil gap boʻladi — bu ataylab, shunda shakldan kimning hisobi borligini aniqlash uchun foydalanib boʻlmaydi. Havola bir martalik va bir soatdan keyin amal qilishni toʻxtatadi.
Taklifnomalar#
Yangi hamkasb havola oladi va parolini oʻzi tanlaydi. Siz hech kimning parolini hech qachon koʻrmaysiz, oʻrnatmaysiz va yubormaysiz, shuning uchun parol kimdir boshqaga yuborib yuborishi mumkin boʻlgan xabar ichida mavjud boʻladigan lahza boʻlmaydi. Jamoangiz va kim nimani koʻradi.
Toʻlovlar#
Karta maʼlumotlari toʻlov provayderi tomonidan uning oʻz interfeysida qayta ishlanadi va ScreenRoll tomonidan hech qachon saqlanmaydi. Bu yerda hech kim, jumladan qoʻllab-quvvatlash xizmati ham, karta raqamini koʻra olmaydi.